Mediatrainer

Advies

Frank Van Oss heeft lange tijd als corporate communicatieverantwoordelijke en als communicatieconsultant gewerkt. Omwille van die ervaring wordt hij regelmatig gevraagd om strategie├źn te beoordelen en met het oog van de buitenwereld een objectieve blik te bieden. Ook organiseert hij op vraag workshops om te brainstormen over communicatiestrategie├źn en om boodschappen te checken op hun consistentie.

Lobbying

Frank Van Oss kent zowel overheid en politiek goed en beschikt over een uitgebreid netwerk. Hij kan vanuit zijn ervaring en kennis van de werking van de overheid en de politiek deskundig advies verstrekken en aanduiden hoe het particulier belang kan in overeenstemming gebracht kunnen worden met het algemeen belang.

De ware opdracht van lobbying is het analyseren hoe een organisatie haar belang kan laten in aanmerking nemen bij het uitstippelen van een politiek beleid of het opstellen van wetten. Frank Van Oss ziet het als zijn taak om de afweging van het belang van particulier en algemeen belang vanuit een ethisch overdacht en verantwoord standpunt te laten gebeuren.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x