Mediatrainer

Schrijven

Leren (beter) schrijven

Schrijven doen we elke dag, in allerlei vormen: mails, brieven, persberichten, nota’s, blogs, tweets, artikels (al dan niet technisch) mededelingen, … en dat als bedrijf, ngo, overheid maar ook als individu. De maatschappij mag dan verzadigd zijn aan visuele boodschappen, toch blijft doelmatig en doelgericht schrijven een kunst. We worden immers allemaal belaagd door een teveel aan boodschappen.

Telkens gaat het erom de juiste toon te vinden, na te denken over de juiste boodschappen, en dat zo kort en krachtig mogelijk. 

Frank Van Oss werkt al een paar decennia in de communicatie en is bedreven in het scherpstellen van elk type boodschap of tekst. Hij geeft al die tijd advies hoe kwaliteitsteksten schrijven, met het oog op de algemene strategie en geeft een cursus met oefeningen die gebaseerd zijn op de realiteit van de klanten. 


De deelnemers sturen vooraf hun eigen teksten of teksten waarop ze graag willen werken naar de trainer. Of ze krijgen een opdracht om een specifieke tekst te schrijven. Al het materiaal wordt dan op groot scherm geprojecteerd. De trainer zal begeleiden, duiden waar problemen zich stellen en de deelnemers zelf oplossingen laten voorstellen. Zo leer je echt bij: een cursus met blijvend resultaat.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x