Mediatrainer

Over Frank Van Oss

Frank Van Oss werkt al meer dan 25 jaar als trainer en coach voor mediarelaties, speeching en debating. Hij trainde zo’n 3000 deelnemers uit de Belgische, Nederlandse en Europese politiek, overheid, bedrijfsleven en NGO wereld: van ministers en partijvoorzitters over Belgische popgroepen tot voorzitters van FOD’s en CEO’s van grote bedrijven, van Japanse zakenlui tot Afrikaanse diplomaten. Hij trainde zowel in Tokio als in Nieuw-Caledonië en Zweden.

De politiek – overigens een fel onderschatte en ondergewaarde actor in onze samenleving – inspireerde hem om de klassieke trainingsprogramma’s te herbekijken en een alternatieve methode te ontwikkelen: geen agressieve aanvalssituatie maar een strategische ontleding van de communicatiesituatie en een heldere formulering van de boodschap.

Hij is gecertificeerd NLP master (Neuro-Linguïstisch Programmeren), TCC Master (Transpersoonlijke Coaching en Consulting), Master in Avatar en gecertificeerd systemische groepscoach.In de communicatietraining hecht hij een groot belang aan het belang van de inhoud, die veel belangrijker is dan vandaag op het eerste gezicht lijkt. Verder heeft hij een lange ervaring als coach in het begeleiden van individuele professionals uit alle geledingen van de economie en de politiek om hun functioneren in het team te verbeteren of om teams beter te laten functioneren.

Frank is contacteerbaar via:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x